Bästa filmerna 2015

Nu när hösten kommit tycker vi det passar perfekt att presentera de bästa filmerna hittills 2015. Vad är inte bättre än att sätta sig tillbaka och se en bra film, nu när höstmörkret omger oss.

Vi har tagit fram en kort lista på de 3 mest sedda filmerna på bio 2015.

Fast & Furious 7

Nyfikenheten för denna actionfilm ökar markant när, som de flesta känner till, Paul Walker tragiskt avled under inspelningen. Denna film är sjukt underhållande och samtidigt lite dum. En riktig actionfilm att se när mörkret faller.

Avengers: Age of Ultron

Denna film är inte bara en uppföljare, den är närmare bestämt film nummer 11 i bioserien Marvel Cinematic Univerce. För den som inte hänger med är första filmen i denna serie Iron Man från 2008. Filmen har några nya skådespelare och innehåller mycket action, stora explosioner och förstörda robotar.

Jurassic World

Ytterligare en film där dinosaurierna löper amok och visar sig i sina värsta scener. Här är en ny film men många häpnadsväckande effekter och scener. Dinosaurierna ger sig ut på människojakt, både till fots och flygande, och filmen inger en sådan verklighetskänsla att man nästan tror sig vara en del av filmen. En riktigt spännande film, väl värd att se.